Til disse situationer kan du bruge en glaskande

Glaskande på mødebordet
Til disse situationer kan du bruge en glaskande
Henrik Andersen
-
17/04/2023
-

En glaskande er et praktisk redskab i hverdagen og kan bruges til at servere drikkevarer til en lang række situationer.

De fleste glaskander er dog ikke beregnet til varme drikke – det er vigtigt at vide, så du ikke skader kanden unødigt – men kolde forfriskninger er ofte rigeligt i en lang række tilfælde. Her er tre situationer, hvor en glaskande kan buges til at servere forfriskinger.

Til et møde

Har du et møde med kollegaer eller fremmede, er det høfligt at byde på noget at drikke. Her er kaffe og vand som regel rigeligt at byde på. Serveret i en flot glaskande, giver det hele opsætningen karakter og elegance, der gør det hele lidt mere indbydende.

Afhængig af mødet, kan det være, at du bør stille andre redskaber til rådighed også: Dette kunne eksempelvis være en kuglepen og papir, hvis der skal tegnes og fortælles, tages noter, eller skrives under på en aftale. Det er derfor vigtigt at være afklaret med, hvad formålet med mødet er, så du kan være forberedt og have tingene klar, inden mødet starter.

Til den afslappende stund

En glaskande er også yderst velegnet til, når du har brug for at slappe lidt af og nyde en god bog eller det gode vejr, når det titter frem. Her kan du med fordel tage en fyldt kande og et glas med dig, så du ikke behøver at rejse dig fra lænestolen eller liggestolen for at få noget at drikke.

En glaskande er særlig praktisk, hvis du sidder udenfor og det blæser en smule – selv når den er tom, vil en god glaskande være tung nok til ikke at blive taget af vinden, så du behøver ikke bekymre dig om, om den vælter.

Til festmiddagen

Et andet sted, hvor forfriskninger hører sig til, er naturligvis ved middagsselskabet. Her vil der ofte blve serveret øl, vind og vand, og her kan glaskander være oplagte til at give opdækningen en flot eller unik æstetik. Vandet kan du altid gå ud fra skal serveres i en flot kande, mens vinden kan blive i flasken, hvis du synes, at den er pæn nok.

Når det kommer til øl, kan det ofte ikke svare sig at hælde det over i en kande, medmindre du har øllet i et anker – så er det ofte meget praktisk at hente en kande til bordet, frem for at alle skal op og hente et glas selv.

Glaskander kan bruges i en masse sammenhænge, og her blev der gennemgået tre eksempler. Det afhænger ofte af, hvordan kanden ser ud, og om man vil præsentere den for sine gæster.

Copyright 2024 - Pilanto Aps